Okolju prijazna promocijska darila

Trajnostni in okolju prijazni izdelki so v zadnjih nekaj letih pritegnili pozornost potrošnikov in podjetij po vsem svetu kot še nikoli poprej. Sodobni potrošniki so sprejeli drugačen nakupovalni pristop, da bi rešili svoje okolje pred onesnaženjem ali drugimi okoljskimi škodami. Bolj se zanimajo za okolju prijazne izdelke in želijo, da se njihove najljubše blagovne znamke osredotočijo na ekološke in trajnostne izdelke, ki so koristni za njihovo družbo, gospodarstvo in okolje.

Okolju prijazna promocijska darila

Po nedavni raziskavi je skoraj 88 odstotkov potrošnikov pripravljenih pomagati svojim najljubšim blagovnim znamkam, da so bolj okolju prijazne in etične. Več kot 96 odstotkov potrošnikov meni, da lahko njihovo nakupno vedenje spremeni svet. Ta potrošniški pristop je podjetja prepričal, da so bolj družbeno odgovorna in vlagajo v trajnostne izdelke.

Ko je govora o izdelkih za promocijska darila, študije potrjujejo, da večina potrošnikov želi, da dobavitelji uporabljajo okolju prijazne izdelke v promocijske namene. V raziskavi Global Ad Impressions je približno 46 odstotkov potrošnikov priznalo, da imajo bolj ugodno mnenje o oglaševalcu, ki ponuja okolju prijazna promocijska darila.

Podjetjem, ki ponujajo trajnostni promocijski material, so potrošniki prav tako bolj naklonjeni kot podjetjem, ki niso razumela pomena trajnostnega promocijskega materiala. Torej, če želite izvedeti več o teh uporabnih izdelkih za promocijska darila, nadaljujte branje članka!

Kaj je okolju prijazen promocijski material?

Okolju prijazen promocijski material je lahko vse, kar trži vašo blagovno znamko in je narejeno iz trajnostnega in povsem naravnega materiala. Okolju prijazni izdelki varujejo okolje in javno zdravje v svojem celotnem komercialnem ciklu.

Nekateri primeri okolju prijaznega promocijskega materiala so flaške za vodo, ki jih je mogoče reciklirati, ter vrečke in beležke, označene z blagovno znamko vašega podjetja. Ta promocijski material je dober za trženje vašega podjetja in spodbuja prejemnike, da raje uporabljajo izdelke za večkratno uporabo in ne plastičnih izdelkov za enkratno uporabo. Za okolje namreč ni nič bolj škodljivega kot plastika.

Okolju prijazni promocijski material vam pomaga pri oglaševanju vašega podjetja, saj ima bolj pozitiven vpliv na stranke in poveča ugled vaše blagovne znamke. Torej, če načrtujete promocijska darila ali poslovna darila za trženje svoje blagovne znamke, izberite trajnostne izdelke. Sporočite svojim strankam, da ste družbeno odgovorno podjetje, ki zagotavlja svojim strankam popolnoma naravne izdelke.

5 najboljših okolju prijaznih izdelkov za promocijska darila:

Najboljša tehnika za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, dobrega imena podjetja in zvestobe blagovni znamki je obdarovanje vaših trenutnih in potencialnih strank s promocijskimi darili. Kakovosten izdelek označen z blagovno znamko lahko na prejemnika naredi bolj pozitiven vtis kot nekakovosten izdelek.

Zato bodite previdni, ko se odločate za promocijska darila ali poslovna darila, saj z njimi želite doseči želene cilje. V spodnjem članku smo zbrali nekaj idej za okolju prijazna promocijska darila. Preverite seznam in izberite najboljše trajnostno promocijsko darilo, ki ga boste označili s svojo blagovno znamko.

1. Beležka in pisalo iz bambusa

Beležka in pisalo sta zaradi svoje uporabnosti med najbolj priljubljenimi izdelki promocijskega materiala. Vsak potrebuje beležko in pisalo, da si zapiše ideje in opomnike. Okolju prijazna beležka in pisalo iz bambusa, na katerih je natisnjen logotip vašega podjetja, sta lahko najbolji način za trženje vašega podjetja.

Svoje kontaktne podatke lahko navedete na straneh beležke, da lahko vaše stranke stopijo v stik z vami. To je poceni okolju prijazno promocijsko darilo, ki vam lahko pomaga ustvariti pozitiven vtis na stranke. Kadar koli prejemnik tega promocijskega darila uporabi beležko, ga bo logotip vaše blagovne znamke spomnil na vaše podjetje.

2. Majica narejena iz ekološkega materiala

Oblačila so eno najučinkovitejših promocijskih daril, ki vaši blagovni znamki omogočajo uspešnejše trženje. Pri oblačilih je na voljo več različnih možnosti. Izberete lahko majico s kratkimi ali dolgimi rokavi, polo majico, delovna oblačila, jakno, športno majico ali podobno oblačilo in ga označite z blagovno znamko svojega podjetja.

Na sprednjo ali zadnjo stran majice narejene iz ekološkega materiala lahko natisnite logotip vašega podjetja in tako tržite svojo blagovno znamko povsod, kamor gre prejemnik majice. Trajnostno majico iz ekološkega bombaža lahko dobite po ugodni ceni pri spletnem ponudniku promocijskih daril.

3. Nahrbtnik narejen iz ekološkega materiala brez PVC-ja

Vaše stranke bodo imele rade okolju prijazen nahrbtnik narejen iz organskih materialov. Nahrbtnik je uporaben izdelek, ki ga vsak potrebuje v vsakodnevni rutini. Nahrbtnik, narejen iz ekološkega materiala, lahko uporabijo za shranjevanje knjig, prenosnika ali oblačil.

Odločite se lahko za športen in eleganten nahrbtnik s pasovi po meri, ki lastniku omogoča enostavno prenašanje potrebnih stvari. Podarite ta nahrbtnik brez PVC-ja in na njem natisnite logotip svojega podjetja ter tako dolgoročno tržite svojo blagovno znamko.

4. Sončna očala z bambusovimi ročaji in ​​zrcaljenimi lečami

Iščete kul in okolju prijazno poslovno darilo za promocijo svoje blagovne znamke? Sončna očala z bambusovimi ročaji in zrcaljenimi lečami so odlična izbira. Vaše stranke bodo uživale v teh trendovskih očalih, označenih z logotipom vašega podjetja.

Za svoja promocijska sončna očala lahko izberete barve, podobne barvam svojega poslovanja, in tako ustvarite bolj osupljiv učinek. Sporočite svojemu dobavitelju promocijskih daril, kaj potrebujete, in pripravite neverjetno trajnostno poslovno darilo za promocijo svoje blagovne znamke.

5. Prenosni napajalnik (Powerbank) iz bambusa

Dovolite svojim strankam, da se znebijo svojih plastičnih napajalnikov, tako da jih zamenjate z okolju prijaznim prenosnim napajalnikom iz bambusa. Na voljo so različni trajnostni napajalniki z različnimi zmogljivostmi polnjenja. Prenosni napajalnik (Power bank) je opremljen z brezžičnim polnjenjem in običajnim USB priključkom za hitro polnjenje.

Narejen je iz bambusa in tkanine iz bombaža, konoplje in recikliranega PET-a. Ta osupljivi prenosni napajalnik je združljiv z najnovejšimi napravami Android in iPhoni in je čudovito poslovno darilo za vaše dragocene stranke.

Prenosni napajalnik, izdelan iz bambusa, ni le trpežen, ampak tudi zelo privlačen. Torej, če iščete edinstven in neverjeten promocijski material, ki je trajnosten in poceni, je to odlična izbira.

Končne opombe:

Okolju prijazna promocijska darila dokazano dajejo ugodnejši vtis na kupce v primerjavi z drugimi promocijskim materialom. Obdarovanje podjetjem omogoča, da svojo blagovno znamko predstavijo na novem trgu in naredijo pozitiven prvi vtis na svoje stranke.

Vendar so sodobni potrošniki bolj ozaveščeni o svojem okolju in želijo, da se podjetja osredotočijo na okolju prijazne izdelke. Večja je verjetnost, da bodo poslovali s podjetjem, ki je družbeno odgovorno in zagotavlja okolju prijazna promocijska darila. Ta darila vam pomagajo tržiti svoje podjetje, povečati vaš ugled in spodbuditi stranke, da ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.